Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Bestille

Trin 1: Forsendelsesmetode
Vælg det, der passer dig bedst: levering eller afhentning.
Du kan få din ordre leveret på din egen adresse, men også på en anden adresse, for eksempel på kontoret eller hos en du gerne vil overraske.
Det er også muligt at afhente din ordre på et PostNL Afhentningssted.
Tjek din detaljer igen og klik på knappen ‘Fortsæt’.
 
Trin 2: Emballage
Vælg ‘Normal emballage’ når afsenderen kan være genkendelig eller ‘Diskret emballage’ hvis afsenderen ikke skulle være synlig.
Er dine indkøb tænkt som en gave, og vil du gerne have dem pakket ind? Vælg derefter 'Gaveemballage'.
Til højtiden kan du vælge at pakke med stil.
 
Trin 3: Oversigt
Du nu få et klart overblik over dine detaljer og ordre. Har du et spørgsmål, en kommentar eller et tip? Du kan placere dette i feltet ‘Kommentarer’.
 
Stærk 4: Betaling
Vælg mellem en af de 9 betalingsmetoder: iDEAL, PayPal, Bankoverførsel , Mastercard, Visa, Bancontact, Giropay, Sofort eller efterkrav og klik på ‘Betaling'.
 
Stærk 5: Tak
Du har nu gennemført alle trin i betalingsprocessen. Din ordre er afgivet, og vi vil sikre, at du kan modtage din ordre hurtigst muligt.
Ved yunders.dk
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt