Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Bytte- og returbetingelser

  • Varen er i sin originale stand, har ikke været brugt og er ikke blevet vasket (hvis din reklamation er slidt og du har kontaktet vores kundeservice herom reklamation, skal du sørge for, at varen er pæn og vasket ved returnering, hvilket er rart, når du behandler din returnering). 
  • Hvis produktet har været slidt eller vasket, vil vi debitere dig for eventuelle værdiforringelser.
  • Yunders.dk kan desværre ud fra et hygiejnisk synspunkt tights, leggings og sokker strong> Tag ikke tilbage med fjernet emballage eller brudte forseglinger af emballagen.
  • Emner, der muligvis ikke prøves på grund af forsegling eller emballage: strømpebukser, shapewear-tights, leggings og sokker. Vi beder dig venligst beholde dit undertøj på, når du prøver shapewear. 
Ved yunders.dk
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt