Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Forsendelsesmuligheder

Track and trace-kode
Når din ordre er blevet afsendt af os, vil du modtage en e-mail med en track and trace-kode som du kan spore pakken med. På vores forsendelsespartneres hjemmeside  PostNL da DHL  Du kan følge din pakke med track and trace-koden. For udenlandske forsendelser kan du spore pakken via PostNL International da DHL International.

Din ordre kan sendes på to måder: som en brevkassepakke eller som en pakke. Generelt sender vi en ordre med almindelig postkassepost , så du ikke behøver at blive hjemme til leveringen. En større ordre, der ikke passer gennem postkassen, sender vi som en pakke.

I det øjeblik din ordre er blevet afsendes, vil du modtage en e-mail med en track and trace-kode. Denne e-mail angiver også, om din ordre er sendt som en postkassepakke eller som en pakke.
 


Afhent på et PostNL-afhentningssted (Pakje Convenience)
Det er også muligt at afhente din ordre på et PostNL-afhentningssted. Find indsamlingsstedet i nærheden af dig med PostNLs placeringsguide.

Afhent på et DHL-afhentningssted
Det er også muligt at afhente din ordre på et DHL-afhentningssted. Find indsamlingsstedet i nærheden af dig med DHL-placeringsguiden.

Fordelen ved dette er, at du kan vælge det tidspunkt, hvor du henter pakken. Pakken vil blive opbevaret på afhentningsstedet i højst to uger. I bestillingsprocessen kan du vælge tjenesten ‘Afhentningssted’ vælg.

Ved yunders.dk
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt