Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Fortrydelsesret

Beløbet vil blive refunderet til den konto, du brugte til at foretage betalingen, medmindre du giver os tilladelse til en anden betalingsmetode. Der vil aldrig være ekstra omkostninger for dig. Hvis en vare er beskadiget eller ufuldstændig, vil du blive opkrævet et afskrivningsgebyr.

Har du betalt forsendelsesomkostninger for den udgående forsendelse? Hvis du returnerer hele ordren, refunderer vi ikke kun købsprisen, men også forsendelsesomkostningerne betalt af dig. 

Bemærk venligst: Omkostningerne ved returneringen er for din regning.

Returformular
Vil du returnere en vare? Det kan du nemt gøre via returformularen, som du her du kan downloade.
 
Selvfølgelig kan du brug også den lovligt etablerede formular til udbetalinger, som du kan  her   download.

Er det ikke helt klart for dig? Du er velkommen til at ringe til os på +31 (0)85 902 8001 eller send os en e-mail på [email protected]. Vi vil sikre, at dit spørgsmål bliver besvaret hurtigst muligt!

Returadresse
Driehoeven 16
5076BB Haaren
Ved yunders.dk
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt