Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Hema tights eller ej?

Et ofte hørt argument er 'Hvorfor skal jeg købe tights af dig, der er dyrere? Så kan jeg lige så godt købe nogle Hema-tights?.

Det er selvfølgelig et argument, der ikke holder. Forskellen mellem vores artikler og 'Hema tights' er stor. Her lister vi de største argumenter for at vælge vores service og strømpebukser: 

1) Produktionsprocessen, de mærker, som vi sælger i vores butik, produceres ofte på fabrikker, der har været familieejet i mange år og hvor medarbejdere og kunder bliver behandlet godt;

2) Strømpebuksernes vævningsstruktur. Hvis du køber en Falke Matt Deluxe 20, er en Wolford Individual 20, en MarcMarcs Comfort 20< / a>, en Oroblu Magic 20 eller en Kunert Chinchillan 20 køb tights er du sikret en meget fin vævet struktur, som får tightsene til at se meget smarte ud. Jo finere struktur, jo pænere sidder tightsene jævnt på benet og er synlige. 

3) Garnene er af en højere kvalitet. Der er stor forskel på dette, den mest almindelige strømpebukser er strømpebukserne med "lycra". Denne består af en polyamidtråd og en elastisk tråd. Denne type "lycra" strømpebukser kan have to slags udseende. Et blankt eller et mat udseende. Leder du efter matte tights med en meget fin struktur, et luksuriøst udseende og høj bærekomfort, så finder du mikrogarn tightsene. Det er garn, der er længere med mere stretch og tyndere. Disse tights er lidt højere i pris, men strukturen og udseendet er endnu mere raffineret.

3) 3D-vævning. Derudover har de fleste af vores tights en 3D-vævning, som giver en ekstra dimension i styrke. 3D-væveteknologien sikrer, at tightsene strækker sig i længde, bredde og diagonalt. Så det er lige meget om du har lange, korte, tynde eller tykkere ben. Styrken er den samme i alle retninger. 

4) Strømpebukser i prisklassen 3 til 6 euro går ofte hurtigt i stykker og skal skiftes flere gange pr. sæson, synd, dyrt og beklageligt for miljøet. Køb hellere en eller to gode stærke strømpebukser som nævnt ovenfor, og du vil have dem på hele sæsonen. 

5) Perfekt service og rådgivning fra specialister, der dagligt arbejder med disse smukke produkter. Ring til os for spørgsmål og er du i tvivl om køb af strømpebukser, så står vi til rådighed.

5) Håndter strømpebukserne godt og brug vaskepose ved vask og handsker, når du tager dem på , så beskadiger du ikke tightsene med en ring eller en krog. 

Find vaskeposerne her.
- Find handskerne her .< /a>

Stadig i tvivl? Kontakt vores kundeservice, så forklarer vi gerne!
Ved yunders.dk
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt