Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Hvad skal man passe på med strømpebukser?

Vil du have de bedste strømpebukser? Det er vigtigt at starte fra begyndelsen. 
 

1. Sæson og tykkelse 

I hvilken tid på året skal du have strømpebukserne på? Afhængigt af sæsonen er det tilrådeligt at vælge en anden tykkelse af strømpebukser. 

Hvis du vil have den perfekte tykkelse, så tag et kig her: Hvor mange denier skal jeg vælge? 

< h3>
2. Anledning, glans eller mat

Vil du bære tightsene til en særlig lejlighed eller dresscode? Selvfølgelig er smag altid personlig, men vi kan godt lide at give vores kunder et par håndtag, der altid er smarte til det perfekte valg af strømpebukser til enhver lejlighed. 

- Dagligt at have på : til umiddelbar brug foretrækker vi selv at vælge Falke eller Wolford tights på grund af den meget behagelige bærekomfort, styrken og fibrene, der ser meget flotte ud. Du kan sagtens holde en hel sæson med disse tights, hvis du er forsigtig med dem. Det er altid smartere at bruge dine penge på en lidt dyrere strømpebukser for komfort og kvalitet end ti billigere tights af lav kvalitet, der skærer gennem hoften eller taljen. Hvilke strømpebukser er bedst testet af os nu? Vi synes, at følgende strømpebukser er de bedste:

MarcMarcs Comfort 40< /a>
Falke Matt Deluxe 20

Falke Matt Deluxe 30
Wolford Pure 50
Kunert Chinchillan 20


- Bryllup: vælg let gennemsigtige strømpebukser, der er mat fra optik og i benægtere ikke overstiger 20 denier, maksimalt 30 denier. Det matte look i kombination med 20 denier er altid meget stilfuldt;

- White slips: < /strong> vælg en gennemsigtig til mørk strømpebukser, der har et mat eller skinnende udseende og ikke overstiger 20 deniers i deniers , maksimalt 30 benægter. Ved denne lejlighed kan strømpebukserne have et let skinnende udseende eller med en lille speciel effekt såsom Oroblu Diamonds;

- Black Tie: en elegant fest, hvor damen altid er elegant klædt i en ofte lang aftenkjole. Strømpebukserne skal ikke være iøjnefaldende og skal forblive i baggrunden. Så vælg matte og ensfarvede strømpebukser, ofte sorte i maks. 20 denier eller lavere, så et strejf af benene kan ses, hvilket giver et luksuriøst look. 


Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt