Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Hvilken størrelse strømpebukser skal jeg vælge?

At vælge den rigtige størrelse strømpebukser er altid en sjov udfordring. Har du tights, der er for små, vil de trække skridtet ned mod knæene og falde ned. Har du for store strømpebukser, så har du en slags stofoverskud på lårene og de ser ikke ens ud til øjet (ikke i samme tykkelse/farve), med det resultat at de også falder af. Købte du den rigtige størrelse, men det forkerte mærke til din type ben? Så har du den forkerte tykkelse, længde eller talje til din krop og den falder også. 

Enhver kvinde får problemer med disse irriterende "tights størrelse" men de kan heldigvis løses perfekt med selvfølgelig de rigtige råd. Vi hjælper dig gerne med dette. 

For den rigtige størrelse bør du logisk nok gå til en bentøjsspecialist som os, vi arbejder på vores produkter hver dag, og alle vores kollegaer får undervisning inden for stoffer, mærker, væveteknikker osv. kun inden for strømpebukser, strømper, shapewear og hjemmesko. Det er vores specialisering! 

Med strømpebukser har hver producent sit eget forhold mellem vægt, længde og størrelse. Du kan finde et strømpebukser størrelsesskema på bagsiden af produkterne og hos os online for hvert produkt. Størrelsestabellen er baseret på vægten af en person og højden af en person med en "normal" kropsforhold. For undtagelser som folk med lange, korte, noget fastere ben, bliver det lidt mere specifikt. 

Jeg har normale ben
Her du kan perfekt følge størrelsestabellen for hvert mærke. Normalt er en størrelse S tøjstørrelse 38-40, M 40-42, L 42-44, XL 44-46, XXL eller 2XL 46-48, Maxi eller 3XL 48-50 og Super Maxi eller 4XL 50-52. Hvis du ikke kan finde ud af det, eller hvis du vil diskutere det med os, så lad os det vide, så hjælper vi dig gerne.

Jeg har lange benstrong>
Hvornår har du lange ben? For en trussestørrelse er det altid rart at se på jeansstørrelsen på nogen, dette er den nemmeste måde at udlede om du har lange ben eller ej. Med jeansens længdemål kan du bestemme, hvor du ender i størrelsestabellen. Har du jeans str. til og med str. 32, er det fuldt ud muligt at følge producentens størrelsesskema. Det er derfor smart at vælge et mærke som Falke, Marcmarcs, Kunert og/eller Wolford. Disse mærker er produceret i Tyskland og ?strig og har som regel en lidt bedre pasform til faste/lange ben sammenlignet med fx Oroblu eller Le Bourget som er i Italien. er produceret. Hvordan passer Wolford? Et ofte stillet spørgsmål efter lange ben er, hvordan Wolfords størrelse passer. Wolford produceres i ?strig og Bregenz og er primært lavet til (for det meste) europæiske damer af længere/større størrelse. Hvis du for eksempel har en højde på 1,75 m til 1,80 m og går i tøjstørrelse 40 til 42, så kan du nemt vælge en størrelse M hos Wolford. Wolford er kendt for, at størrelserne er lidt større, så vi råder altid vores kunder til at bestille en størrelse, der svarer til tøjstørrelsen. 

Jeg har robuste ben
Har du nogle robuste ben, så er det "normalt" kig i størrelsesskemaet og vælg en størrelse større end det du finder på. Det samme gælder for dette som for lange ben. Det er også smart at vælge et mærke som Falke, Marcmarcs, Kunert og/eller Wolford. 

Hvad synes vi er de perfekte tights?
Vi får også ofte dette spørgsmål, og vi vil selvfølgelig gerne give dig det perfekte råd. Hvilken strømpebukse skal du vælge, hvilken er perfekt nu?

Vi har faktisk et par modeller, som vores kollegaer godt kan lide at "e;løbe væk":-)

Nummer 1: Falke Matt Deluxe 20 em> benægter af Falke Matt Deluxe 30   benægter. De perfekt 3D vævede strømpebukser, der er meget stærke og sidder meget flot rundt om benet. Disse tights har et mat udseende og du skal helst vælge din egen (tøj)størrelse. 20 denier er en fin tykkelse til smarte lejligheder, dresscodes, bryllupper osv.

Nummer 2: Wolford Pure 50 denier. En smuk elegant og mat basic tights. Disse tights har en høj elasticitet og perfekt bærekomfort. Det er strømpebukser, der er limet til den øverste søm over skridtet, så du aldrig mærker eller ser sømmen. 

Nummer 3:  MarcMarcs Comfort 40 denier, disse er behagelige hverdagstights med en god pris-kvalitet forhold. Disse strømpebukser er ikke for dyre, og kvaliteten er fremragende.

Vil du stadig have personlig rådgivning? Fortæl os det, så er vi der for dig. Du kan selvfølgelig ringe eller e-maile begge dele. 
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt