Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Hvor mange benægtere skal jeg vælge?

Det er altid en sjov udfordring at vælge den rigtige mængde/tykkelse i denier til dine tights. For at forstå, hvilket valg vi skal træffe til hvilken lejlighed, vil vi først forklare princippet om denier for dig.

Grundlæggende 'denier' måleenheden for den lineære massetæthed af en enkelt silkestreng. En denier er derfor blot en silkestreng på 9.000 meter med en vægt på 1 gram. Tykkelsen af en strømpebukser er angivet i denier, som står for mængden af tråd pr. (kvadrat) millimeter. Strømpebukser med en denier-værdi kaldes også 'fine' strik, fordi fibrene er tynde. Jeg håber du forstår lidt indtil videre. Jo højere nummeret på denier, jo tykkere tråd, jo tykkere strømpebukser. 

For at forklare det på en enkel måde, har vi delt strømpebukserne op i fire forskellige tykkelser/klasser. , nemlig:

- tynde strømpebukser, der ultra-transparent og normalt fra 8 til 12 denier;
- normale strømpebukser, der transparent  og normalt fra 15 til 20 denier;
- tykke strømpebukser, der semi-transparent er fra 20 til 40 denier;
- tykkeste strømpebukser&# 39;s die ugennemsigtig  (ikke gennemsigtige) er fra 40 til 100 denier eller derover.

Vores top 3 perfekte 20 deniers tights:< /strong>
1) Wolford Individual 20 - https://www.yunders.dk/individual- 20
2) Falke Matt Deluxe 20 - https://www.beenmode .nl/matt -deluxe-20
3) Oroblu Different 20 - https:/ /www.yunders.dk/oroblu-different-20-strømpebukser

Vores top 3 perfekte 30 deniers tights:
1 ) Fogal Opaque 30 - https://www.yunders.dk /fogal-opaque-base-tights
_x000 D_ 2) Falke Matt Deluxe 30 - https://www.yunders.dk/falke-matt- deluxe-30
3) Le Bourget Semi-Opaque 30 Eco 20 - https://www.yunders.dk/le-bourget-heritage-luxe-30

Vores top 3 perfekte 50 deniers strømpebukser:
1) Wolford Pure 50 - https://www.yunders.dk/ pure-50< /a> 
2) Oroblu All Colors 50 - 
https://www.yunders.dk/oroblu-all-colors-panty-50-denier-tights
3) Kunert Lanius Blue Eco 50 - < a href= "https://www.yunders.dk/kunert-blue-tights">https://www.yunders.dk/kunert-blue-tights

I vores shop kan du filtrere efter denier-type, men også efter gennemsigtighed, hvilket gør det nemt at søge jker. Det er selvfølgelig logisk at antage, at jo lavere denier-type, jo tyndere strømpebukser, jo varmere er vejret. Typer med lavere denier er bedre at have på om sommeren. I sommermånederne fra omkring maj til juli anbefaler vi derfor ultra-transparente strømpebukser, der normalt er under 20 denier. 

Normalt skrives der meget, der gælder " jo tykkere strømpebukser, jo stærkere tights?, men det er ikke helt rigtigt. Som forklaret ovenfor er strømpebukser lavet af en fiber. Jo stærkere fiber og jo bedre vævet fiber, jo stærkere strømpebukser. Du kender det ordsprog, "En kæde er kun så stærk som sit svageste led", og det samme er strømpebukser. Strømpebukser produceret i lande som Frankrig, Italien, Spanien, Polen, Tyrkiet, Portugal har tendens til at have stærkere fibre og er derfor af høj kvalitet. Det hjælper også på styrken, hvis en strømpebukser har en 3D-vævning, som er den stærkeste vævning til en strømpebukser, der findes.

Har du fx bryllup i august eller september og vil du gerne iført de perfekte strømpebukser? Så vælg de perfekte 20 denier strømpebukser < /a> for eksempel Falke, Matt Deluxe 20 3D < /strong>, hvilket faktisk er en perfekt og altid stilfuld tykkelse. Vil du have noget tykkere? Så kan du altid vælge 30 denier tights som Matt Deluxe 30  3D eller tights op til omkring 50 denier. Derudover bliver strømpebukserne tykkere og mindre gennemsigtige.

Chic lejlighed? Så anbefaler vi at holde dig under 30. Nogle gange vil du have tynde strømpebukser på, og nogle gange vil du have varme, tykkere strømpebukser. ?nsker du mere hjælp til dette, hjælper vi dig naturligvis gerne!
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt