Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Hold op, holder strømper ikke længere?

Stay ups, også kaldet hold up tights, er selvholdende nylonstrømper (strømpebukser uden underdel). Disse har et elastikbånd øverst med silikonekanter, der klæber til lårene.En Stay Up or Hold up er simpelthen et par tights uden bukser. Disse strømper forbliver "klæbende" til lårene på grund af silikonekanten. 

Vi vil gerne give vores kunder nogle gode tips til at bære hold ups.


Dé gylden hold-up tip, brug en varm vaskeklud

1. tag stay-up strømperne godt på;
2. rul båndet om/vend det tilbage og gå med en vaskeklud dyppet i varmt vand over silikonekanterne for at rense og varme dem. Dette gør silikonen en smule blødere, og hold-up'et forbliver perfekt på huden.


Når du har hold-ups på, må du ikke bruge bodylotion, creme eller badeolie

Brugen bodylotion, creme eller (bade)olie udglatter silikonen i hold-ups og mætter silikonebåndene i hold-ups. Som et resultat glider de hurtigt af benet.
 

Vask dine stay-ups i koldt vand

Vask hold-ups i lunkent eller koldt vand, ikke i varmt vand. vand for så mister silikonebåndet styrke.
Brug heller ikke skyllemiddel, da det hurtigt ødelægger den strækbare elastan.
 

Den faste regel; kvalitet gør en forskel

Der er stor forskel på stay-up strømper, vi kan fortælle vores kunder alt om dette og det kan du se når du modtager stay-ups og mærke det mens du har dem på.  Stay-ups af god kvalitet er dejlig bløde at have på og har et flot look, der gør dem smukt glatte rundt om benet. De bedre stay-ups finder du primært hos mærkerne Wolford, Le Bourget, Falke, Oroblu, Gerbe og Fogal. Kvaliteten af den silikone, som disse mærker bruger, er høj, så den irriterer ikke benet under brug. Disse kvaliteter har også en tendens til at holde bedre og længere.

Nogle af vores foretrukne højkvalitets-hold-ups og europæiske produktioner er:

- Wolford  Satin Touch 20 denier med bred blondekant:  https: //www.yunders.dk/wolford-satin-touch-20-stay-up
- Falke Seidenglatt 15 denier med bred krave: https://www.yunders.dk/falke-seidenglatt-15-stay-up-kous< /a >
- Le Bourget Bas Top 40 denier med tre bands: 
https://www.yunders.dk/le-bourget-bas-top-perfect-chic-40d
- Oroblu Bas Chic Up 15 denier med en smal krave: https://www.yunders.dk/oroblu-bas-chic-up-15
- Fogal Caresse 10 denier med tre stropper:  ;https://www.yunders.dk/fogal-sum
- Le Bourget Essentiel 15D https://www.beenmode. nl/select-a-brand-bass-top-essentiel-15d-stocking


Vælg den rigtige størrelse

Du vil have strømper, der har den rigtige længde til dig ben og hvis bånd ikke er for stramt eller for bredt. Det er vigtigt, at båndet på stay-up strømperne sidder fint på toppen af dine lår, og at silikonebåndet ikke er for bredt, for så falder strømperne stadig af. Men de skal selvfølgelig heller ikke være for stramme.

Nogle mærker bruger skostørrelsen som en indikation, men det siger ikke altid alt. Heldigvis er der flere og flere mærker, der bruger højde og vægt for størrelsen .


Hold dem varme

Silikonebåndene i stay-ups klæber bedst, når de har kropstemperatur. I meget koldt vejr skal du sørge for, at silikonebåndene er varme inden  går ud af døren med den. Din krop vil så holde dem på den rigtige temperatur.


I nødstilfælde

Hvis dine strømper falder i løbet af dagen, kan du bruge noget lunkent vand som en nødforanstaltning. fugt silikonebåndet. Båndet vil så generelt klæbe bedre.


Vi er der for dig

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med det perfekte valg, har du brug for vores hjælp? Ring eller e-mail os, og vi kan hjælpe dig perfekt.
Ved yunders.dk
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt