Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Vær forberedt - Bestil til tiden

Vær forberedt - Bestil til tiden

Med denne kampagne vil vi råde vores kunder til sammen med Thuiswinkel Waarborg at afgive gaver eller bestille i tide. Hvert år forårsager helligdage en ekstra spidsbelastning omkring forskellige datoer i slutningen af november og december. For at sikre, at vi kan levere din ordre hjem til dig til tiden, råder vi alle til at bestille i tide, så du sammen med os øger chancen for en rettidig levering.

Vi sætter selvfølgelig og vores fragtmand PostNL ekstra mandskab, og vi vil informere dig bedst muligt om, hvornår du kan forvente ordren, men vær alligevel forberedt - bestil til tiden :-)

Et par tips: < ul>
 • Tilmeld dig vores nyhedsbrev, vi vil holde dig orienteret om tilbud og smarte bestillingstider.
 • Få pakker leveret til et servicepunkt. Transportøren vil så ikke stå foran en lukket dør, du kan hente pakken, når du vil, og du forhindrer den i at falde i hænderne på den person, du vil overraske før tiden. 
 • Bestil gaverne godt til den dag, du skal bruge dem. Vent ikke til sidste øjeblik, hvis du ikke skal. 
 • Vil du vide, hvornår din pakke ankommer? Så hold øje med den relevante webshops hjemmeside og din e-mail eller app fra transportøren.

 • Ved yunders.dk
  Betaalmogelijkheden
  Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
  Secure SSL Connection
  DMCA.com Protection Status

  Vi bruger cookies
  Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
  Tæt