Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Vender tilbage

Så snart vi har modtaget din forsendelse, og den opfylder alle returneringsbetingelser (du kan finde disse her), eller så snart du beviser, at du har returneret varerne, refunderer vi købsprisen, inklusive eventuelle standardfragtomkostninger for udgående forsendelse, så hurtigt som muligt, men inden for 14 dage efter opløsning af aftalen, skal du blot returnere. Vi bruger gratis fragt fra 39 euro, men returnering sker derfor for din egen regning. 

Bemærk: Omkostningerne ved returnering er for din konto.
 
Returnering på vores lokation
Hvis du bor i nærheden af Yunders.dk, kan du selvfølgelig også returnere din vare til vores lokation. På denne måde betaler du ingen portoomkostninger for returneringen.

Vi er placeret på Driehoeven i Haaren (Nordbrabant). Du er tilgængelig fra mandag til lørdag mellem kl. 9 og 5 pm velkommen. ?nsker du at returnere varen på vores adresse? Giv os venligst besked via mail eller telefonisk.
Ved yunders.dk
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt