Gratis verzendingTredje generation familievirksomhed
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25810 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Strømpebukser, der ikke går i stykker nemt?

Det her sparker en åben dør ind, selvfølgelig vil du gerne have stærke strømpebukser strømpebukser, der ikke går i stykker nemt! Vi har nogle tips og forhåbentlig også de gyldne :-) Så holder din strømpebukse  meget længere.

De fleste mennesker tror, at  tights  går meget hurtigt i stykker. Normalt efter en dag er dine strømpebukser allerede gået i stykker, men det er selvfølgelig ikke nødvendigt, de fleste mennesker er simpelthen ikke godt informeret og vælger hurtigt billigere strømpebukser, fordi "tights går hurtigt i stykker." går'. Vi tør godt sige, at det er den forkerte begrundelse. Billige strømpebukser er lavet af korte og billigere fibre, hvilket betyder, at strømpebukserne har en lav styrke og derfor hurtigt vil vise skrammer og til sidst går hurtigt i stykker.

Vælg strømpebukser, der er 3D vævet fra mærker som f.eks. Falke, Kunert, Oroblu eller Wolford. Falke Matt Deluxe 20 eller Matt Deluxe 30 er gode eksempler på dette. Du har så dyrere strømpebukser med høj kvalitet fibre som er stærkere og derfor også sagtens holder en hel sæson, hvis du håndterer dem pænt og godt. En række tips til håndtering af strømpebukser kan findes her, udnyt dem. Det sparer dig i sidste ende omkostninger, når du køber og vælger strømpebukser.
 

Vaskenet

Smid aldrig dine strømpebukser sådan bare i vaskemaskinen. slet ikke mellem dine jeans. Dette kan skade tightsene alvorligt. Det er bedst til strømpebukserne, hvis du vasker dem i hånden. Det er muligt i maskinen, men brug da en vaskepose< /a > og et mildt rengøringsmiddel. Hvis du skal fiske strømpebukserne ud mellem dit dynebetræk, er dine strømpebukser som regel i stykker.
 

< h3>Støvler

Støvler er dræbende strømpebukser. Hvis du vil have en støvle på med strømpebukser, så tag en anden sok eller knæhøj i samme længde som støvlen over din strømpe. Så er dine tights beskyttet. En støvle indeholder lynlås og syninger, som beskadiger fibrene i dine strømpebukser.
 

Tyngre ben

Hvis du har korte og/eller har tunge ben, så er et par strømpebukser i samme farve som dit tøj det bedste valg. Så ser du højere og slankere ud, fordi dit outfit så danner ?n helhed. Mørke tights passer bedst til dig med sko med hæl.
 

rigtig størrelse

Den rigtige størrelse strømpebukser er meget vigtig. Hvis en strømpebukser er for stor eller for lille, falder de alligevel af. Du kan perfekt se, hvad den rigtige størrelse er for dig via størrelsestabellen for alle produkter. Hvis du er på grænsen, så tag altid en størrelse større. Har du den rigtige størrelse og det rigtige mærke til din figur, vil strømpebukser passe fint. Benlængden er også meget vigtig for den rigtige størrelse på tights. Vil du læse mere om valg af den rigtige størrelse? Se her.


Fryser

Succesen med dette trick ligger i den kolde temperatur i fryseren. Det gør strømpebuksernes individuelle fibre stærkere, og der er færre stiger i dem. Du behøver kun at fryse dine strømpebukser en gang om året, det holder dem gode hele året rundt.Hårspray kan hjælpe dig med at holde dine strømpebukser på det rigtige sted, det hjælper meget rigtig godt mod
slappe strømpebukser.

Forvent ikke  strømpebukser holder længe, hvis du behandler den som en gammel sok. Det er et luksusprodukt. Hvis du behandler det på den måde, kan du nyde det i lang tid.

 


Ved yunders.dk
Betaalmogelijkheden
Familiedrevet multi-brand specialbutik for hele Europa - mærkenavnene Beenmode og Yunders tilhører samme familie. Yunders repræsenterer vores internationale ambition og sikrer vores fokus på fremtiden.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Vi bruger cookies
Vi er glade for at kunne betjene dig og gør det altid med den største omhu og respekt for dig og dit privatliv. Denne hjemmeside bruger cookies, men vi samarbejder ikke med tredjeparter, der misbruger dine data. Hvis du har spørgsmål, så læs vores privatlivsbetingelser, ring eller e-mail os.
Tæt